VIMM 6 – Vizuális Mestertanár Műhely

Kedves VIMM Tagok!

Következő programunk témája: Média művészet és vizuális nevelés.

Időpont: április 16. szombat, 10:00-13:00

Program:

10:05 – 11:30 Szegedy-Maszák Zoltán:  „Művészet, mint kutatás – experimentalizmus a médiaművészetben

11:30-12:00 Kávészünet

12:00-12:30 Kaposi Dorka: A Deák17 Galéria Facebook, lájkok, szelfik… Köztünk élő társas magány c. kiállítása kapcsán a közösségi média művészet(pedagógia) lehetőségeiről

FIGYELEM: A Deák17 Galéria február 19-március 27 között nyitva tartó kiállításán a debreceni NDK (Neue Debreczenische Kunst) művészcsoport által meghirdetett országos pályázatára beérkezett legjobb diákmunkák, illetve a csoport által meghívott kortárs alkotók, témára reflektáló művei tekinthetők meg.

12:30-13:00: VIMM tagok 5 perces, a témához kapcsolódó projekt bemutatói pecha kucha formátumú előadásban, amely során összesen 15 diát kell majd bemutatni, azzal a megkötéssel, hogy egy-egy diáról csak 20 másodpercig beszélhetnek. (Az eredeti módszer szerint 20 dia szerepel, de ez nálunk legyen csak 15, így  pontosan betartható az 5 perces limit, és még a délelőtti program végére elfáradt hallgatóságot is felrázza majd a képsorozat).

Szeretnénk mindenkit biztatni, hogy bátran jelentkezzenek előadásra, hiszen örömmel látjuk minden kedves kolléga erőfeszítését. Egymástól is sokat tanulhatunk.

A részvételért most is 5 kreditpontot érő igazolást állítunk ki azok számára, akik igénylik.

A programra jelentkezni az alábbi regisztrációs linken kehet:

http://goo.gl/forms/XZZtvBg285

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt (nem csak rajztanárokat)!

Üdvözlettel a szervezők:

Kárpáti Andrea, Zombori Béla, Gaul Emil és Gaul-Ács Ágnes

Vélemény, hozzászólás?